01 декември 2011 | Кафе пауза

Стрелец и бик – пријателска комбинација

Шетањето во расцутени шарени ливади, снежни паркови и секое друго место, кое природата го наградила, ќе ги избрише сите карактерни разлики помеѓу овие два знака.

Лошите момци се поголем предизвик за девојките

За физичка привлечност, на жените им е потребна доза на арогантно и дрско однесување од страна на мажите за да се постигне ефектот на „забрането овошје“.

Зимска нега на стапалата

За да немате проблеми со габични инфекции, задебелени пети и враснати нокти, стапалата треба секојдневно да ги негувате.
Датум: 01 дек 2011
, Автор:

Скулптури изработени од автомобилски делови

Секоја скулптура е изработена со многу внимание, а тоа може да се забележи по прецизноста и деталите.

Слонче кое обожава да се валка во кал

Необично слонче, старо пет седмици, обожава да се валка во кал небаре е прасе.