30 ноември 2011 | Кафе пауза

2 шворц девојки (2 Broke Girls)

ТВ серија за животот во беда, кој и не е така лош кога ќе се погледне од комичната страна...
Датум: 30 ное 2011
, Автор:

Печатач на персонализиран мини дневен весник

„Little er“ е уред кој ги печати содржините од интернет за кои вие сте заинтересирани во вид на мини дневно печатено издание.
Датум: 30 ное 2011
, Автор:

Мажите не треба да го држат лаптопот на нивните бутови

Според најновите истражувања, Wi-Fi технологијата го оштетува квалитетот на спермата...

Прекрасни фотографии направени од камерите на „Google’s Street View“

Автомобилите кои имаат прикачено камери на „Google's Street View“ прават навистина фантастични фотографии.

Мозаик направен од 1 милион зрна кафе

На него се прикажани 5 карактери, а секој од нив претставува различен континент. Неговата цел е да го прикаже чувството на единство во светот...