8 очигледни знаци дека водите здрава љубовна врска

Ако сакате вашата врска да потрае и да биде исполнета со страст, љубов, нежност и позитивна енергија, најверојатно треба да проверите дали ги почитувате осумте знаци на водење здрава љубовна врска.

Излог со артистички чашки за кафе кои лебдат во воздухот

Секој работен ден, Гвинет Лич седи по 3 часа на столчето и им наоѓа нова креативна употреба на веќе употребените хартиени чашки за кафе.
Датум: 16 ное 2011
, Автор:

Тајниот круг (The Secret Circle)

ТВ серија за натприродната моќ, која доаѓа без разлика дали ја сакате или не, за обидот таа да се контролира, за спротивставувањето на црната магија и откривањето на долгогодишните мистерии во Ченс Харбор...
Датум: 16 ное 2011
, Автор:

7 неверојатни природни феномени

Природата ни дава единствени пејзажи кои се уживање за нашите сетила, но понекогаш знае да нè изненади со чудни феномени кои не можат целосно да се објаснат.

Портрети нацртани со туш и разнобојни чаеви

Додека вие се обидувате да се згреете со шолја топол чај во овие студени денови, артистот Карн Грифитс му наоѓа друга примена на чајот освен за пиење.