10 ноември 2011 | Кафе пауза

Дали имате синдром на компјутерски вид?

Живееме во дигитален свет. Луѓето во просек поминуваат по 6 часа на ден пред некаков дигитален уред. Но, не мора целосно да ги исклучите уредите околу вас за да ги заштитите вашите очи.
Датум: 10 ное 2011
, Автор:

Најстариот жител на Европа ја открива тајната за долг живот

Најстариот европски граѓанин, Белгиецот Јан Гоосенартс го прослави својот 111 роденден. За дневниот весник „Van Antwerpen“ тој ја откри својата тајна за долг живот.

Прошетајте го САД за 5 минути

Младиот американски фотограф Брајан Дефрис одлучил да појде на едно патување во потрага по инспирација, а дома се вратил со неверојатно видео.

Наоми Кембел, секси дури и во пластична верзија

Фотографиите се наменети за магазинот Soon International, но тие исто така ќе се најдат и во книгата посветена на досегашната работа на авторот.