28 октомври 2011 | Кафе пауза

Филмски препораки за овој викенд

Доколку викендов планирате да го поминете во домашна атмосфера со фино друштво или со вашиот партнер, еве неколку филмски препораки кои можете да ги погледнете.

Како да престанете да јадете брза и нездрава храна?

Доколку сакате да ја преминете оваа пречка и да воспоставите контрола врз вашите навики, потребно е да поставите граница помеѓу чувствата и храната.

Македонците страствено уживаат во кафето

Повеќе од 50% од граѓаните на Македонија во просек уживаат во две шолји пладневно кафе на ден со пријатели и со тоа се шампиони во регионот, покажало истражувањето...

Транспарентна метална црква

Станува збор за серија од метални цркви, секоја од нив изработена од по 100 слоја метални плочки во висина од 10,3 метри.