10 октомври 2011 | Кафе пауза

Како разговарањето со непознати луѓе да ви биде помалку незгодно?

Стоите во крукче од 5-6 луѓе. Случајно се најдовте таму, но се впуштивте во дискусијата и сè е добро до тука. Наеднаш сите заминуваат по нова порција јадење, а вие останувате со само една личност...
Датум: 10 окт 2011
, Автор:

Вага и рак – пријателска комбинација

Вагата и ракот се многу креативни хороскопски знаци. Разликата се состои во тоа што ракот сака да работи со своите раце, а вагата преферира да го создава концептот на работа.

Новиот концепт-автомобил од Форд, прекрасниот „Evos“

Новиот концепт за автомобил е навистина изненадувачки за компанијата, која долги децении не отстапуваше од својот препознатлив стил и линија.

Фабриката на кошмарите и стравот

Дали сте свесни какви гримаси правите кога сте преплашени до смрт? „Nightmares Fear Factory“ (Фабриката на кошмарите и стравот) лоцирана крај Нијагарините водопади во Канада, го има одговорот на тоа прашање.

Фантастична куќа на едно ниво

Изработена е од компанијата „SJB Architects“ од Австралија, а се наоѓа во малото гратче Шорехам, јужно од Мелбурн.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #52

„Нема ништо послатко од шолја горко кафе.“ - Рајан Адитија
Датум: 10 окт 2011
, Автор: