Што да облечете со бела класична кошула?

Во последниве години белата кошула се смета за досадно и немодерно парче облека, кое се остава забутано во плакарот. За да го побиеме тој мит, ви предложуваме неколку интересни комбинации...

Величествениот пештерски хотел во Турција

Хотелот „Yunak Evleri“ е сместен во огромна карпа и нуди асортиман од 6 различни видови куќички сместени во пештери и 30 видови соби кои датираат од петтиот и шестиот век.

Мока леден шејк

Вкусен и моќен шејк кој ќе ви го разубави денот...

Зараза (Contagion)

Филм за кршливоста на човековиот живот, но и за нашата битка „целта ги оправдува средствата“ за да го задржиме... Сепак, што ако смртта ни ја носи едно обично пријателско ракување или вечера во ресторан?

Интимни фотореалистични слики

Марта Пентер е психолог кој се занимава и со сликање. Таа живее во Бразил, а нејзините неверојатни фотореалистични слики ќе ви ги поместат границите на реалното.