Непријатно засрамена (Awkward)

TВ серија за една 15-годишна девојка, која случајно се наоѓа во редица засрамувачки ситуации, кои ја водат до неочекувана популарност помеѓу нејзините врсници во училиштето...
Датум: 21 сеп 2011
, Автор:

Каде се пие најмногу кафе во светот?

Ова истражување е направено врз база на податоци кои биле прибирани од 1977 до 2008 година. Спроведено е од „Меѓународната организација за кафе“ во Лондон...

Како изгледале познатите во нивните алманаси?

Познатите личности, пред да станат познати, ги проживеале своите луди тинејџерски години, исто како и сите нас, со многу бурни емоции и варирања на карактерот, додека да ја пронајдат својата улога во светот.

Предупредување: филмот може да содржи сцени со пушење цигари

„Тинејџерите се посклони да ја преземат смртоносната навика откако ќе гледаат филмови со пушење цигари.“

Париз длабоко во ноќта

Богатата култура и историја, неговата архитектура и развиениот туризам, придонесуваат тој да е еден од најубавите градови во светот.