Како ќе изгледа новото Ламборгини Гаљардо?

Ламборгини реши да прикаже дел од сликите на кои е прикажана новата верзија на добро познатиот модел Гаљардо.

Победнички мисли посветени на македонската кошаркарска репрезентација

Мотивацијата, желбата за успех и единството се клучот за успех во секој спорт. Во изминативе 18 дена тоа ни го докажаа нашите кошаркари на Европското првенство во кошарка...

Пријатен интимен дом опколен со неверојатна природа

Овој дом е изработен од дизајнерската куќа „Herbst Architects“, а неговите сопственици имаат неверојатна можност да уживаат во прекрасна природа и во интимен амбиент.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #49

Кафето доаѓа во стомакот... идеи почнуваат да надоѓаат, сè што е запомнето почнува да галопира... духовноста е на ниво, се појавува насмевката, а хартијата е покриена со мастило.“ - Оноре де Балзак