Кога најмногу се ужива во кафето?

Повеќето луѓе набрзина пијат кафе веднаш штом ќе станат од спиење, бидејќи чувствуваат дека тогаш им е најпотребно, заборавајќи дека тоа може да претставува фантастичен момент на уживање.

Шерил Кол со нов секси календар за 2012

Иако се држи во тајност сè до неговото печатење, дел од календарот кој го подготвува атрактивната Шерил Кол, почна да кружи на интернет.

За помалку проблеми со слухот, свирете на некој инструмент

Најновите истражувања покажуваат дека ако свирите инструмент, на постари години слухот сè уште ќе ве служи.

Неодоливо португалско село изградено помеѓу карпи

Североисточно од планинскиот масив Сера де Естрела во Португалија, се наоѓа осаменото село Монсанто, кое целосно е изградено помеѓу големи карпи.

Како би изгледале познатите без веѓи?

Веѓите се дел од лицето кој нема некоја значителна улога, но нивниот облик и тоа како значи за изгледот на секој човек. Дали некогаш ви се случило да се запрашате, како би изгледале без нив?