Неизбежна грубост (Necessary Roughness)

ТВ серија за односите во едно семејство, професионалните кариери, менталните проблеми и решенијата...

Совети за одгледување собни растенија – Дифенбахија

Дифенбахиите се декоративни билки, кои се погодни за еднолични топли простории. Растенија кои сакаат топлина и го красат секој дом...

Најубавите национални костими на „Мис Универзум 2011“

Натпреварот за најдобар национален костим е најшарениот дел од изборот за Мис Универзум. Меѓу другото, овој дел од настанот е и најинтересен за гледачите ширум светот.

Елегантната затворена тест патека на Ауди

Наскоро ќе се одржи познатото автомобилско шоу во Франкфурт, на кое Ауди ќе го презентира својот бренд во привремена зграда дизајнирана од германската фирма „Schmidhuber + Partner“.

Секојдневни предмети изработени од употребена хартија

После разгледувањето на овие интересни креации, добро ќе размислите дали следниот пат ќе ги фрлите старите списанија, разгледниците, картонските обвивки од разни производи...