Дојди…

Дојди, дојди со мене. Нежно склопи ги очите. Ќе те однесам онаму каде животот е бајка. Подај рака, допри ме. Чувствуваш? Скокаме по облаците, живееме во висините, во синилата.
Датум: 23 авг 2011
, Автор:

ТВ серии кои ќе ги гледате од септември

Како и секоја година во овој период, на малите екрани се враќаат поголемиот дел од популарните ТВ серии со нова сезона.

Како да си направите домашно фото студио?

Фотографирањето е многу позабавно со скапи додатоци и интересни гаџети, но исто како кога Џеки Чен ненадејно ќе се најде во тепачка, најважно е што ќе направите со она што го имате во рацете.
Датум: 23 авг 2011
, Автор:

Спа-центар сместен во планинските убавини на Канада

Спа-центарот „La Source“ е перфектно место за опуштање на душата и телото и бегање од градските гужви.