Лав и лав – љубовна комбинација

Кога два лава започнуваат љубовна врска, тие навистина привлекуваат огромно внимание секаде каде што ќе зачекорат. Сите околу нив воздивнуваат гледајќи ги.

Животните и фудбалот

Неколку интересни фотографии кои потврдуваат дека и животните го сакаат фудбалот...

6 хранливи додатоци за детоксикација

Доколку се чувствувате виновно заради нарушувањето на вашата диета, не грижете се бидејќи брзо можете да се вратите на правиот пат...

Виножито од мравки

Транспарентниот стомак на мравките ни дозволува да видиме што јаделе, врз основа на бојата на храната.