16 август 2011 | Кафе пауза

Прегратка

Чекајќи те, моето срце вришти од возбуда. Моето срце, малечко, но со многу љубов во него, сака само да допре до твоето. Пеперутки низ стомакот, волшепство, бајка, ноќ, која штотуку започнува. Твојот лик, моја храна...
Датум: 16 авг 2011
, Автор:

Пријатели за секс (Friends with Benefits)

ТВ серија за поддршката што меѓусебно си ја даваат пријателите, која понекогаш продолжува и во спалната соба...
Датум: 16 авг 2011
, Автор:

Близначка ѝ го спасила животот на сестра ѝ во мајчината утроба

Близначка ù го спасила животот на сестрата, ставајќи се во улога на затка на оштетената мајчина плацента.

Што да направите со 100.000 долари?

Овие пари се всушност хонорарот кој го добил уметникот Ханс Петер Фелдман за значајни достигнувања во современата уметност. Том сметал дека ова ќе биде уникатен гест за музејот.

Познати брендови на чудни локации

Логоата на „Епл“ и на „Фејсбук“ се нацртани на некои стари ѕидови, а „Гугл“ може да го видите на кинескиот ѕид, во црква и на детско игралиште...