15 август 2011 | Кафе пауза

20 нешта кои треба да престанете да им ги правите на другите

20 совети кои секој треба да ги почитува, за да има добра комуникација и здрав однос со луѓето околу себе...

Сензационалните Хималаи

Хималајскиот планински венец (името значи „дом на снегот“) се простира низ Азија и претставува дом на највисоките светски врвови, Монт Еверест и К2.

Гаража претворена во фантастична куќичка

Креативноста и умешноста во уредувањето на внатрешниот простор е неопходна, но веројатно треба и многу повеќе, ако на располагање имате една стара гаража од 23 квадрати. Мишел дела Вега, од неа, направила чудо.
Датум: 15 авг 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #44

Работните недели обично почнуваат напорно. Сепак, понеделничкото кафе е посебно моќно, ве подготвува за долги часови, работни обврски, нови луѓе, дружење со старите... Кафето е подготвено. Вие сте на потег!
Датум: 15 авг 2011
, Автор: