Запознајте ја Џеси Џеј

Џеси Џеј е 23-годишна британска R&B, поп рок и соул пејачка, која полека го освои светот со нејзиниот неверојатно моќен глас, дрска, но истовремено нежна појава, ангелско-ѓаволски глас, секси рокерска облека и самоувереност.

Изнајмете го островот во форма на срце

Сопственик на овој прекрасен остров во форма на срце е Сер Ричард Бренсон, газдата на „Virgin Group“. Островот се наоѓа на реката Носа во Австрија и е наречен „Makepeace“.

Ливчиња од дрвја кои раскажуваат приказни

Лоренцо Дуран ги собира најидеалните лисја, а потоа ги мие, суши, обликува и нежно ги сече додека не ги претвори во прекрасна уметност.
Датум: 11 авг 2011
, Автор: