Фејсбук-статус за бремени жени

Корисниците на Фејсбук сега ќе можат да наведат на нивниот профил дека очекуваат дете, како и датумот кога се очекува тоа да се роди и неговото име, се разбира доколку е одбрано.

Најголемиот аквариум во светот

Овој аквариум се наоѓа во Атланта, Џорџија, САД и воедно претставува најголемиот во светот. Тој е исполнет со 32 милиони литри вода и претставува дом на 120.000 животни од 500 различни видови.

Најдобрите фотографии од наградната игра на Кафе пауза

Целта на оваа наградна игра беше да ја поттикнеме креативноста, да ги разбудиме заспаните емоции, да ги потсетиме вештините дека може да се искористат и секако, да уживаме во кафето. Веруваме дека успеавме во тоа.
Датум: 04 авг 2011
, Автор: