Кул пешкири за на плажа

Како што има креативност во сè друго, така постојат и креативни пешкири со кои би било кул да се појавите на плажа. Кој од овие би бил вашиот избор?
Датум: 01 авг 2011
, Автор:

Неколку работи кои секој треба да ги применува

Животот не ни е доделен со упатство за негово правилно користење. Секој го бира својот пат и живее како што се чувствува најкомотно...

Колоритните канцеларии на „Скајп“ во Шведска

Канцелариите на „Скајп“ секогаш имаат типичен колоритен дизајн за да допринесуваат за поголема живост во нив...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #42

Кафе на плажа, покрај базен или во дворче... Тазе сварено, миризбата се шири наоколу... Згодни девојки, стегнати момци... Убава глетка и неодолив мирис и вкус. Доживувањето во лето е бесценето. Вкусете го додека трае.
Датум: 01 авг 2011
, Автор: