Џус од лубеница

Овој џус може да си го направите секогаш кога ќе ви треба вистинско ладно освежување, а ќе биде огромно изненадување за пријателите и блиските.

Деверуши (Bridesmaids)

Филм за тоа како понекогаш ни е полесно да мислиме дека сме жртви и дека целиот свет е против нас иако најчесто самите сме си најголем непријател...

Талент кој свири на инструмент направен од ПВЦ-цевки

Изведувачот Кент Џенкинс, познат како Snubby J, е новооткриен талент со посебна вештина. Тој сам го изработил...

Рачен часовник инспириран од Њујорк

Овој рачен часовник е изработен од луксузната швајцарска компанија „Piaget“, која се занимава со изработка на часовници и накит, а во него се сместени 12 легендарни згради на градот Њујорк.