Рак и девица – љубовна комбинација

Ракот и девицата се искрени и посветени партнери и ниту еден од нив не сака да прави работи кои немаат никаква цел и иднина. Во нивниот речник не постои терминот површна љубов.

Чопери инспирирани од „Кадилак CTS-V“

За љубителите на чоперите, ограничените парчињата и оние направени по нарачка имаа сосема различна вредност од сите останати. Во оваа класа чопери спаѓаат и овие две прекрасни зданија...

Што е убаво во животот?

Убавината понекогаш има многу некоректна и ограничена дефиниција. Убави се манекенките на модните писти и згодните глумци од филмовите. Но, не е сè во подигнатите обравчиња, малите носиња, блескавите насмевки..
Датум: 18 јул 2011
, Автор:

Божествен апартман во Аризона

Овој неверојатен апартман се наоѓа во Феникс, Аризона. Тој е распослан на површина од 215 метри квадратни, а во него има две спални соби и три купатила...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #40

Бојата на кафето има некаков смирувачки ефект. Успокојува, одмора и релаксира. Оваа позадина ќе изгледа одлично на вашиот десктоп. Таа е совршен потсетник за уживање во кафе паузите.
Датум: 18 јул 2011
, Автор: