07 јули 2011 | Кафе пауза

Рак и лав – љубовна комбинација

Бидејќи нивните желби имаат многу слична природа, ракот и лавот можат да си пополнат многу важни „празнини“ во нивните животи.

10 најкул концепти за мобилни телефони

Технологијата сè уште не достигнала до нејзините граници, а дизајнерите постојано измислуваат нови концепти кои тотално го менуваат корисничкото искуство и очекувањата од еден мобилен телефон.
Датум: 07 јул 2011
, Автор:

Костими за капење кои се во мода ова лето

Костимот за капење ви е од пред две сезони. Без паника! Излезете в град и барајте костим за капење кој е хит за оваа сезона, додека истовремено одговара на вашиот стил и градба на телото.
Датум: 07 јул 2011
, Автор:

Напуштениот Детроит

Според бирото за попис, во последната декада бројот на напуштени домови се зголемил на 80.000, што претставува скоро 1/5 од вкупните живеалишта...

Уметност насликана на илјадници книги

Овој уметник подредува во висина стотици стари книги и црта по нивниот бочен дел, употребувајќи мешавина од мастила, дрвени боички, лак и акрилни бои.