Како да ги поправите расипаните пиксели на вашиот LCD монитор?

Штом еднаш забележите макар еден расипан пиксел на вашиот монитор, тој ќе биде постојан извор на иритација...
Датум: 04 јул 2011
, Автор:

Лекции на кои нè научил животот

Ова се неколку примери за лекции кои треба да ги запомниме, а многумина од нас ги учат од секојдневните искуства.

Стаклените автомобилски кули на „Фолксваген“

Посетителите на „Autostadt“, атракција во склоп на фабриката на „Фолксваген“ во Волфсбург, Германија, можат да доживеат едно интересно искуство...

Куќа на плажа која ја успокојува вашата душа

Тешко би било да си замислите место кое може да ви понуди поголем душевен мир и чувство на спокој, од убавата куќа на плажа во Австралија...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #38

Кафето најдобро оди во друштво. Со љубениот, со пријателите, со колегите... Можеби најмногу сакате да го пиете сами, но одвреме-навреме не заборавајте да поканите некого на кафе. Позабавно е така!
Датум: 04 јул 2011
, Автор: