30 јуни 2011 | Кафе пауза

Патнику

Еј ти, патнику, надалеку што одиш, знам не можеш со себе да ме водиш во заборав, каде го нема тој лик, каде ќе излечам срце за миг, каде таа насмевка нема да ме пече, тој поглед длабок нема да ме сече..
Датум: 30 јун 2011
, Автор:

Рак и рак – љубовна комбинација

Љубовната врска помеѓу двајца ракови е нежна, емотивна и исполнета со љубов и разбирање. Овие партнери си се меѓусебно посветени, верни и бескрајно лојални.

Што можеме да научиме од Јутјуб?

Покрај многуте смешни видеа, инсерти, спотови, исечоци од филмови, аматерски снимки и слично, на „Јутјуб“ можат да се најдат илјадници корисни туторијали од кои можете да научите нешто...

Најдобрите апликации за Google Chrome

Од продавницата на Google Chrome корисниците можат да преземаат апликации и екстензии за поголема продуктивност, за подобрување на нивното и онака позитивно искуство со Chrome, но и да заиграат некоја игра...
Датум: 30 јун 2011
, Автор:

Факти за женскиот оргазам

Од едно истражување направено на околу 2.000 жени, за целите на емисијата „Dr. Phil“, добиени се многу интересни податоци за оргазмот...

Зошто го сакаме летото?

Мирисот на жештината, блесокот на сонцето, одблесокот на сончевите зраци во водата, раззеленетите паркови, расцветаните градини, секси здолништа, апостолки што шлапкаат по асфалтите и дигаат прав по песочните плажи...
Датум: 30 јун 2011
, Автор: