Топ 5 содржини за изминатата недела (20.6.-26.6)

Изборот вие го правите. Вашите кликови се бројат. Па, еве што одлучивте…
Датум: 26 јун 2011
, Автор:

Фестивалот на огнот во Киев

Петиот „Фестивал на огнот“ во Киев, се одржа на 10 и 11 јуни во одлична атмосфера. Учествуваа најдобрите светски експерти во пиротехника, како и жонглери, акробати и фрлачи на оган...

Астрологијата и трошењето пари

Како би реагирале доколку би дошле до некоја поголема сума пари? Веднаш ќе се „фрлите“ на трошење или ќе ги зачувате за „црни денови“? Прочитајте што вели астрологијата за вашиот хороскопски знак.

Кукови острови – тропски рај за душата

Куковите острови со сигурност можат да се вбројат во категоријата рајски места на земјата. На 15-те острови живеат нешто помалку од 15.000 луѓе, кои воглавно се занимаваат со туризам...