Волшебно нашминкани очни капаци

Дваесетиедногодишната шминкерка Кети Алвеш креира детални цртежи на очните капаци, користејќи шминка за секојдневна употреба.

Капучино тирамису

Лесно, брзо и вкусно. Италијанскиот шмек е неизбежен.

Како да изладите топло пиво за 3 минути?

Дали некогаш ви се случило да ви се најават гости или во полош случај тие веќе да се дојдени, а вие да немате ладен пијалак? Отсега повеќе нема да имате потреба да се грижите...

Цимерката (The Roommate)

Филм за предаторите околу нас кои може да дојдат во различна форма и облик...