Чудна љубов помеѓу мајмун и мачки

Љубов меѓу мајмунче и мачка... Па кој вели дека природата нема начин да ги помеша малку работите и да ги одведе во еден фин и мил правец!?

Нешта кои може да ги давате и кога немате пари

Не мора да имате пари за да имате што да дадете. Има други валути со кои можете да направите промена во вашиот живот и во животот на оние околу вас: вашето време, вашите емоции, вашето срце, вашето сочувство...
Датум: 13 јун 2011
, Автор:

Дуплекс со спектакуларен базен на кров

Овој дуплекс се наоѓа во Њујорк и не е ништо друго освен спектакуларен.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #35

За многумина, кога ќе започне денот со кафе, некако наеднаш сè е во ред. Сè може да се случи во текот на еден ден. Обидете се да не мислите на ништо додека ги шмркате првите голтки од утринското кафе. Ова време е само за вас.
Датум: 13 јун 2011
, Автор: