06 јуни 2011 | Кафе пауза

Шампионскиот тим на Барселона одблиску

Ви претставуваме дел од неверојатно креативните и артистички портрети на фудбалерите на Барселона, а кампањата, и повеќе од заслужено го носи името „Икони“.
Датум: 06 јун 2011
, Автор:

Зачудувачки факти за Земјата

Земјата постојано ни открива нови тајни. Многу луѓе не се свесни за нив... Еве ги најзачудувачките факти за нашата планета...
Датум: 06 јун 2011
, Автор:

Војна на „слатките“ машини

Краток анимиран филм за прекрасен и релаксирачки старт на работната недела.
Датум: 06 јун 2011
, Автор:

Водич за купување HD телевизор

Размислувате за купување нов телевизор со висока дефиниција? Подгответе се за живописно блаженство. Разликата помеѓу високата дефиниција (HD) и стандардната дефиниција е како помеѓу ден и ноќ.
Датум: 06 јун 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #34

Кафе, уметнички прошарано во пената, бисквит и понеделничкото утро може да започне. Делува релаксирачки, нели? Со оваа слика на вашиот десктоп, често ќе се потсетувате да се опуштите и да уживате...
Датум: 06 јун 2011
, Автор: