22 мај 2011 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (16.5.-22.5)

Читавте редовно Кафе пауза минатава недела? Ако не, ќе ви простиме, но еве ви прилика да прочитате што беше најинтересно за посетителите.
Датум: 22 мај 2011
, Автор:

Магнетската привлечност кај спротивните астролошки знаци

Како што се привлекуваат плусот и минусот кај батериите, така и помеѓу знаците кои се наоѓаат на спротивните страни на хороскопското тркало, се создаваат искри кои можат да прераснат во страсна љубовна врска.

Љубовна приказна… со шишиња од млеко

Погледнете го ова видео, кое претставува своевидна рекламна кампања за да се поттикне свеста за рециклирање кај луѓето.

Минималистички постери за познатите филмови

Постерите ги карактеризираат препознатливи предмети, реквизити и облеки користени во неколку познати филмови, кои ù се омилени на авторката.