21 мај 2011 | Кафе пауза

Предмети распрскани на милион парчиња

Ален ги распукува предметите со помош на пушка и токму во моментот кога тие се распрснуваат на милион парчиња, создава неверојатна фотографија.

Овошни цигари

Попладневни грицки и интересни, брзи и лесни суканици...

Гулаб кој го уништува светот поради едно колаче

Што треба да направи таен агент, кога љубопитен гулаб ќе се заглави во внатрешноста на мултимилионска нуклеарна актовка, која му е дадена од владата на САД?