14 мај 2011 | Кафе пауза

Првите шишиња на Кока-кола

Компанијата „Кока-кола“ го прослави својот 125-ти роденден, со пуштање во продажба на неколку од најстарите Кока-кола шишиња. Најстарото е од 1899 година...

Неколку чудни и интересни факти за живиот свет

Како што веќе знаеме, целиот животински, па и растителен свет е исполнет со многу различни видови кои за нас се многу чудни. Ова е продолжение на некои од најинтересните факти поврзани со живиот свет околу нас.

Почеток на една љубовна приказна…

Овој краток филм прикажува еден бурен момент на магнетска конекција помеѓу маж и жена, кои се заљубуваат на прв поглед, и никој и ништо на светот не може да ги раздели.