Што ги возбудува момците?

Постојат работи кои, очекувано или сосема изненадувачки, делуваат возбудливо за многу мажи. Ако не знаете од каде да почнете, еве неколку идеи...
Датум: 05 мај 2011
, Автор:

3 неопходни гаџети во 1 мобилен уред

Бенто e компјутерски систем кој вклучува лаптоп, таблет и смартфон во еден компактен мобилен уред, овозможувајќи нивна поврзана работа, како и лесна подвижност на секој од уредите поединечно.
Датум: 05 мај 2011
, Автор:

Жешки амазонки

Оваа галерија од најжешките амазонки е вистинско воодушевување за момците. Храбри и згодни, на овие фотографии, тие се бранители на својата шума. Плакнете очи!
Датум: 05 мај 2011
, Автор:

Бојата на автомобилот ја одредува личноста

Го возите токму оној автомобил кој долго го посакувавте? Или можеби сè уште сте на патот да си ја остварите оваа желба? Во овој случај, каква би била бојата на вашиот совршен автомобил? Еве што вели изборот на бојата за вас...
Датум: 05 мај 2011
, Автор:

Спомени…

Додека ги создавал овие цртежи, Чарлс се повикал на неговите сопствени спомени, па можеби токму затоа секој набљудувач може да ги разбере и да пронајде дел од неговиот живот во нив.