Топ 5 содржини за изминатата недела (25.4.-1.5)

Петте постови кои најмногу ги кликавте изминатава недела...
Датум: 01 мај 2011
, Автор:

Загатка: Пронајдете ги шесте разлики

Кога ќе се вратите од пикник истоштени од многу јадење и не знаете како да ги потрошите вишокот калории кои сте ги внеле, занимавајте се барајќи ги шесте разлики на двете навиудм идентични сцени.

Животот на улица преку колоритни цртежи

Цртежите на Кал се исклучително колоритни и за миг го обземаат просторот во кој се наоѓаат.