Топ 5 содржини за изминатата недела (11.4.-17.4)

Секоја недела на Кафе пауза, ги издвојуваме петте содржини кои најмногу сте ги кликале. Еве што беше најкликано изминативе седум дена...
Датум: 17 апр 2011
, Автор:

Астрологијата и интуицијата

Интуицијата се базира на претчувствата и вклучува сигнали од потсвеста. Психологот Карл Јунг верувал дека секоја личност има дарба за интуиција. Која е вашата?

Чоколадни тартуфи

Ова е оној десерт што никого не може да го остави рамнодушен. Толку едноставен, лесен и премногу вкусен. Предизвикува сериозна зависност, а еден чоколаден тартуф верувајте дека нема да ви биде доволен.

Луди факти и занимливости

Во Бангладеж, децата кои наполниле 15 години можат да завршат во затвор поради препишување на тест.