14 април 2011 | Кафе пауза

Здрава храна за оптимално здравје

Дознајте која храна може да ви го зајакне имунолошкиот систем, да ви го подобри видот, работата на срцето, да ви ги зајакне коските, да ви ја зголеми сексуалната моќ, да ве штити од рак и што уште не.
Датум: 14 апр 2011
, Автор:

Запознајте го овенот однадвор и однатре

Повеќето овни кога се деца, се многу директни за она што им се допаѓа и она што не им се допаѓа. Тие се невообичаено многу решителни деца...

Игра на неделата: Sonic

Авантуристичката игра е многу интересна, а вашата задача е да го поминете нивото, притоа собирајќи прстени и справувајќи се со непријателите. Прстените ви се гаранција да не загубите живот.

Ѕидови оживеани од креативноста на уметниците

Уличните уметници навистина можат да му дадат живот на она што ќе го допрат. Овие преубави слики собрани од Франција, Шпанија, Германија, Полска, САД, Канада, Русија и од уште неколку земји само ја потврдуваат оваа теза.

За што можеш да завршиш во затвор во САД?

Ова се примери за што можете да бидете уапсени или казнети во секоја сојузна држава на САД, без разлика колку бизарно тоа ви изгледа.