13 април 2011 | Кафе пауза

Заштитни бои на познатите

Сите имаме омилена боја која преовладува во нашиот гардеробер. Кои им се омилени бои на славните личности?

Слатки булдози

Сите кучиња се слатки суштества, барем кога не ни ги покажуваат забите. Некои од нив, се неодоливи на посебен начин. Таков е случајот со булдозите со нивните кратки дебелки нозе и смачкани фацички.
Датум: 13 апр 2011
, Автор:

10 интелигентни животни лекции од Алберт Ајнштајн

„Не е дека јас сум толку паметен, туку подолго се задржувам на проблемите.“

Џиновски предмети од секојдневниот живот

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале некои предмети што постојано ги користиме, но во многу поголем размер?

Фотоалбум како кафе-масичка

Оваа масичка за кафе е вистински извор на забава: таа создава нови сеќавања додека се сеќавате на старите.