12 април 2011 | Кафе пауза

Новата вила на Бритни Спирс

Новиот имот се наоѓа на простор од 3 ара, а куќата е распослана на 1.860 квадратни метри. Вилата има 10 спални соби, 13 купатила, а во сите има дрвен под.

Работи кои треба да ги направите пред да имате деца

Има работи кои треба да ги направите пред да се решите на овој чекор. Ви нудиме една предлог-листа, а вие дополнете ја или изменете ја во согласност со вашите можности.

Улоги кои ги водат ТВ сериите кон пропаст

Понекогаш дури и совршените серии имаат карактери кои го нарушуваат беспрекорниот тек на една епизода. Овие карактери сме ги сакале на почетокот, но сценаристите некаде погрешиле и ги однеле во погрешна насока.
Датум: 12 апр 2011
, Автор:

Оптички илузии кои си поигруваат со мозокот

Оптичките илузии си поигруваат со нашиот мозок, на начин што мислиме дека гледаме нешто кое всушност реално не постои. Одвојте 5 минути од вашето време за една несекојдневна забава.

Јунаците од цртаните филмови вметнати во познати слики

Карактерите од цртаните филмови секогаш ни се претставени во испреплетени и возбудливи ситуации, затоа и толку ги сакаме.