Овен и близнаци – љубовна комбинација

„Жешките“ дебати кои имаат тенденција да постанат секојдневие во оваа љубовна врска, можат или да ја „зачинат“ љубовта помеѓу овенот и близнаците или да ја убијат.

Игра на неделата: Кафе продавница

Денеска ви ја нудиме можноста барем виртуелно да станете сопственик на една кафе продавница. Во неа вие ќе бидете креатори на рецептот, вие ќе ја одредувате цената...

Како треба да се облекуваат полните мажи?

Целта е да изгледате послабо или пак, во најмала рака да не носите нешто што премногу ги потенцира вашите килограми.

50 работи кои сите треба да знаат да ги направат

Еве листа на 50 работи кои треба да знаете да ги правите. Никогаш не се знае кога ќе ви затреба да запалите оган, нели?

Романтична лулка за заљубените парови

Инспирацијата за овој романтичен дизајн, е разменувањето страсни бакнежи, чувството на прекрасно скокоткање на срцето и самата љубов кон партнерот.