Овен и бик – љубовна комбинација

Кога на овенот ќе му „проработат хормоните“ и ќе посака инстантно да го добие задоволството во кревет, бикот може да му покаже колку секси и сензуално, може да биде бавното и смислено движење.

Производи инспирирани од Фејсбук

Обидувајќи се да бидат поинвентивни, а преку тоа да привлечат поголем интерес кај купувачите, производителите почнаа да ја употребуваат моќта на Фејсбук.

35 нешта од кои вреди да се откажете во животот

Запомнете, грешките нè прават луѓе, неуспесите ни помагаат да созрееме, надежта ни дава кураж да продолжиме, а љубовта причина да живееме.

Феноменална еколошка куќа

Природата е вклопена во дизајнот на оваа куќа, преовладувајќи во секое ќоше од неа, притоа давајќи ѝ свежина и инспиративен дух да се живее еколошки.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #27

Се откажавте од чоколади, гирцки и секакви слатки, но калорични задоволства во име на летото што следува. Не би сакале да ве стрвиме, но оваа кафе позадина, може да ви послужи како замена за она што ви недостасува во исхраната.
Датум: 04 апр 2011
, Автор: