01 април 2011 | Кафе пауза

Чоколадно ледено кафе

Лесно освежувачко кафе, за уживање во топлите денови кои ни следуваат...

Како да бидете добар пријател?

Чувството кога некој ве искористува никогаш не се заборава, но ретко кој ја учи тешката лекција од него. Ова се неколку совети како да успеете да бидете добар пријател, но и да не дозволите некој да го искористи тоа.

127 часа (127 hours)

Нема ништо помоќно на Земјата, од волјата за живот. Приказна за човековата издржливост, инстинктот и преживувањето...

Прошетка низ Париз преку 1 видео

Запознајте го Париз преку ова кратко видео кое е составено од 2000 фантастични фотографии, дело на Лук Шепард.

Животот низ призма на минијатури

Погледнете неколку секојдневни сцени направени од минијатурни хартиени модели. Дело се на Terada Mei.