Топ 5 содржини за изминатата недела (21.3-27.3)

Што беше најпопуларно на Кафе пауза минатата недела?
Датум: 27 мар 2011
, Автор:

Бесценети цитати за животот

Некои паметни луѓе, кажале некои мисли, кои, ако ништо друго, барем не инспирираат да искористуваме повеќе од животот и не потсетуваат на неговите вистински вредности.
Датум: 27 мар 2011
, Автор:

Астрологијата и стилот на облекување

Секоја личност има различен стил на облекување, кој ја одвојува и разликува од останатите луѓе. Прочитајте што велат планетите за стилот на облекување на вашиот хороскопски знак.

Славни жени со секси усни

Како и за многу други работи, глумиците, пејачките, моделите и другите познати жени секогаш се во центарот на вниманието и на ова поле.