18 март 2011 | Кафе пауза

Девојки слатки како мед

Време е за нова тура слатко задоволство за мажи. Исплакнете си ги очите со овие медени девојки.
Датум: 18 мар 2011
, Автор:

Надворешен изглед на рибите

Рибите имаат овален облик на лицето, убави обравчиња, мал нос, густи веѓи и полни, сензуални усни, а нивниот поглед е длабок, мечтателски и истовремено детски.

Приказна за играчките 3 (Toy story 3)

Возбудлива, комична авантура за единството и пријателството... Филмот заслужено ги доби и Oскарите за најдобар анимиран филм и за најдобра оригинална песна за оваа година, а неговата заработка и пофалните зборови од критичарите...

Мока од бело чоколадо

Богат и енергичен вкус за во било кој дел од денот...

Фантастични црно-бели графити

Уличниот уметник, карикатурист и стрип креатор Phlegm е познат по неговите препознатливи илустрации во црно-бел стил, распослани на огромни ѕидови, целосно заземајќи ја нивната површина.