16 март 2011 | Кафе пауза

Киклот – вежбајте со стил

Ако вашиот работен ден се базира претежно на седење пред некој дигитален уред, тогаш сигурно барем еднаш во вашиот работен век имате почувствувано болка во грбот. За да се избегне тоа, веројатно многупати сте прочитале дека треба да правите кратки паузи со движење или во идеални услов
Датум: 16 мар 2011
, Автор:

7 ситуации во кои не треба да праќате СМС-пораки

Пред да пратите некому СМС-порака, земете ги предвид овие 7 ситуации во кои најбезбедно би било доколку не притиснете „send“.

Портрети од илјадници шрафови

Ендру Маерс е еден од најтрпеливите модерни уметници на денешницата. Неговите неверојатни парчиња уметност мора да ги видите, односно да ги допрете за да поверувате дека постојат.

Љубителите на кафето живеат подолго

Последните истражувања откриваат нови позитивни ефекти кои луѓето ги добиваат од кафето. Покрај тоа што не расонува наутро, од кафето имаме многу повеќе бенефит отколку што мислиме.

Бебе се плаши од секнење нос

Пети и пол месечното бебенце Емерсон не знае како треба да се чувствува додека неговата мајка го секне нејзиниот нос.