Ледено мока лате (Iced Mocha Latte)

Ледено магично задоволство, посебно за оние денови кога сè изгледа совршено, од станувањето од кревет, до легнувањето со блага насмевка на лицето...
Датум: 11 мар 2011
, Автор:

12 златни правила за пријатен разговор

Добриот и пријатен разговор е клучот за започнување или зацврстување на односот кој го имате со некоја личност, а е и предуслов за добар помин.

Агенти на судбината (The Adjustment Bureau)

Филм за судбината и за љубовта, за тоа колку сме подготвени за да излеземе од патот кој ни е зацртан и да се избориме за работите што навистина ги сакаме во животот.

Риби и рак – љубовна комбинација

Она што го прави овој пар „небесен“, е нивната неверојатно цврста и повеќеаспектна емоционална конекција.

Фасцинантни огномети

Сетете се на новата љубов што се родила под распуканото небо, на заводничките погледи, на држењето за рака гледајќи нагоре. Овие фотографии се фасцинантни бидејќи нивните креатори ги фатиле совршените бои...
Датум: 11 мар 2011
, Автор: