01 март 2011 | Кафе пауза

Perfect Couples (Совршени парови)

ТВ серија за 3 сосема различни љубовни двојки кои се обидуваат да опстанат во совршени врски...
Датум: 01 мар 2011
, Автор:

Риби и овен – љубовна комбинација

Кога се испреплетуваат директниот пристап на овенот и интуитивното разбирање на емоциите на другите луѓе од страна на рибата, овие партнери, со заеднички сили формираат динамичен тим.

Народите на Сибир

Малубројните нации во Северна Азија заедно претставуваат богат и стар збир од народи и култури.

7 начини за спречување на главоболката

Главоболките се одговорот кој го добиваме од телото за нанесениот физички или емоционален стрес. Пред да пробате проблемот да го решите со апче, обидете се со некој од следниве природни начини.

Автомобили направени од празни лименки

Автомобилите се составен дел од секојдневието на луѓето, па затоа многу често тие претставуваат инспирација за уметниците и скулпторите. Сенди Сандерсон, создава фантастични класични автомобили од празни лименки.