Топ 5 содржини за изминатата недела (21.02-27.02)

Кои се петте содржини што најмногу се читаа на Кафе пауза минатата недела?
Датум: 27 феб 2011
, Автор:

Астрологијата и страста

Откријте како да ја одведете интимноста со вашиот партнер до нови, „магични височини“, дознавајќи го влијанието на планетата која управува со неговиот хороскопски знак.

Блескави бои во вашиот дом

Белите соби се комплетно прилагодливи за да создадат модерно и софистицирано чувство на спокојност или да направат забавен и уметнички удар врз енергијата на просторот со помошта на блесокот на боите.

Ново vs. половно… Проблем?

Па сметам дека не е во ред јас и дедо ми да ги имаме учено истите работи. Светот се врти, нови работи не претекнуваат секој ден. Доста е од живеење по стари примери, нови секојдневно ни се на видик.
Датум: 27 феб 2011
, Автор: