Љубовта е едноставна

Погледнете ја оваа љубовна приказна претставена низ илустрирани фотографии. Љубовта е многу едноставна кога се пристапува со позитивни емоции, зар не?
Датум: 26 фев 2011
, Автор:

Млечен пунч

Пробајте го овој млечен пунч кој ќе ве загрее пред спиење... во секоја смисла.

Фасцинантни фристајл движења на три дечиња

Малечки, симпатични, талентирани и уникатни професионалци, овие деца ја имаат „формулата“ за постанување светски ѕвезди уште на својата 8-10 годишна возраст.