22 февруари 2011 | Кафе пауза

Светската улична уметност на интерактивна мапа

Ред Бул неодамна го лансираа Street Art View, веб-сајт кој има за цел да ја собере уличната уметност од целиот свет на една интерактивна мапа.
Датум: 22 фев 2011
, Автор:

Како да бидете прав џентлмен?

Добрите навики и манири не важат само за првите состаноци, туку засекогаш. За да бидете прав џентлмен и да ве сакаат девојките, пробајте да ги почитувате следниве правила.

Градот на „пумите“ (Cougar Town)

ТВ серија за искреноста, реалноста, вистинските пријателства и комичната страна на животот

Живеејќи помеѓу дрвјата

„Finca Bellavista“ е заедница на постојани жители и гости сместени во куќи изградени во крошните на дрвјата од дождовната шума. Куќите се поврзани со воздушни мостови и кабли...

Најубавите скулптури во светот

Векови наназад, големите уметници го збогатија човештвото со извонредни творби. Дел од нив се претставени преку уметноста на скулптурите.