Едно пени – доволен почетен капитал за бизнис

На почетокот од оваа година Англичанецот Лук Сеил од Брингтон решил да провери за што сè може да ја замени својата стара паричка од едно пени изработена во 1987 година.
Датум: 21 фев 2011
, Автор:

Тест: Дали си одговарате со вашиот партнер?

Доколку сакате да дознаете дали исто размислувате со вашиот актуелен партнер, има 3 едноставни прашања кои доколку ги одговорите исто, постои голема веројатност дека ќе опстанете како пар.
Датум: 21 фев 2011
, Автор:

Обои ме

Ијан Крафорд сака да „лови“ фотографии кои имаат јака графика и композициски квалитет, барајќи симетрија во хаосот...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #21

Ќе ја започнеме неделава артистички, релаксирачи, кул и, секако, во духот на кафето. Овој цртеж прекрасно ќе легне на вашиот десктоп, но доколку практикувате да го одржувате среден и чист. Креација е на Foxguise.
Датум: 21 фев 2011
, Автор:

Атрактивен канцелариски дизајн со вегетациски шмек

Специфичност на овој простор му даваат фикусните дрва со прикриени жардиниери, кои создаваат чувство на прекрасен отворен простор исполнет со светлина и вегетација.