Топ 5 содржини за изминатата недела (14.02-20.02)

Што најмногу се читаше на Кафе пауза минатата недела?
Датум: 20 фев 2011
, Автор:

Астрологијата и справувањето со вашиот флертувачки шеф

Уште една забава со вашите колеги, организирана од фирмата во која работите. Таму е и вашиот шеф/шефица, кој/а после неколку испиени чашки почнува да флертува со вас. Што тогаш?

Забавна Фејсбук статистика

Ова е дел од неверојатната статистика на Фејсбук, која говори за неговата вртоглава успешност.

Нов универзум

Секоја книга со себе носи полни куфери со приказни, еден сосема различен свет од оној кој ние го знаеме. Секоја книга подарува многу повеќе од она што ние можеме да го забележиме. Креативноста, фантазијата, играта...
Датум: 20 фев 2011
, Автор: