Водолија и риби – љубовна комбинација

Најдобриот аспект од комбинацијата водолија - риби е заедничкиот интерес на партнерите за култивирање на знаење и прифаќање на модерните и космополитски идеи.

Мачка клептоман

Едно калифорниско соседство живее со необичен мачор крадец во својата средина, но никој не е особено загрижен за исчезнатите предмети, бидејќи знаат каде можат да ги најдат.
Датум: 19 феб 2011
, Автор:

Замрзнати чоко-банани

Банана и чоколадо е една неодолива комбинација. Направете ги овие чоко-банани и уживајте во овошјето и чоколадото во истовреме.